18.9.08

Έναρξη blog pilioSOS

Η πρόσφατη απόφαση αφαίρεσης της Γαλάζιας Σημαίας από όλες τις παραλίες του δήμου Μουρεσίου, ήταν η στιγμή που ξεχείλισε το ποτήρι....που έδειξε ότι είναι καιρός για δράση, προκειμένου να σώσουμε ότι απέμεινε πριν να είναι πολύ αργά. Διάφοροι πολίτες, που καιρό τώρα μοιραζόμαστε κοινούς προβληματισμούς, θεωρήσαμε την παρούσα συγκυρία κατάλληλη για να ξεκινήσουμε το blog pilioSOS.blogspot.com, προκειμένου να εξωτερικεύσουμε τις ανησυχίες μας, να αναδείξουμε τα κακώς κείμενα που βλέπουμε μπροστά μας, να προτείνουμε λύσεις και να πιέσουμε καταστάσεις.

Δεν είμαστε κάποια κλειστή, απομονωμένη ομάδα, που αφορίζει κάθε μορφή ανάπτυξης. Διαφωνούμε, όμως, με τους όρους που ισχύουν τη παρούσα στιγμή. Οποιοσδήποτε αισθάνεται ότι η μαγεία του Πηλίου χάνεται, είναι ευπρόσδεκτος να συμμετέχει ενεργά στο blog και στις συζητήσεις μας. Στείλτε μας απλά ένα email για να γνωριστούμε.

Δεν έχουμε, πλέον, την πολυτέλεια να μένουμε απαθείς, παρατηρώντας με ηττοπάθεια την καταστροφή γύρω μας. Είναι καιρός να γίνουμε όλοι πιο δυναμικοί και να διεκδικήσουμε το όραμά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: